Results 1 to 3 of 3

Thread: HTX6 / Speaker issue

  1. #1
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    PA
    Age
    50
    Posts
    3,698
    Boat
    04 22i

    HTX6 / Speaker issue

    I have a wetsounds HTX6 and and have one of four in boat speakers not working. The speaker is fine, it works when I plug it into another location. It is the amp, an RCA (unlikely) or the speaker wire.

    Before I start tearing into the wiring, the amp LED is blue, then blinks red/purple 3 times.

    I cannot find what this sequence means. Does anyone know?

  2. #2
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Lake Wylie area, NC
    Age
    51
    Posts
    28,280
    Boat
    Back in the good ol' days a 2006 22ve
    Where is the suspect speaker getting its signal from? In other words, what chnl is it on and what mode is the amp set in/how many RCA to the amp?

    You can swap RCA to see if the problem moves or stays, and unplug speaker outputs and move them around.
    Mikes Liquid Audio: Knowledge Experience Customer Service you can trust-KICKER WetSounds ACME props FlyHigh Custom Ballast Clarion LiquidLumens LEDs Roswell Wave Deflector And More

  3. #3
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    PA
    Age
    50
    Posts
    3,698
    Boat
    04 22i
    Looked at the speaker outputs and found one of the wire pairs had pulled out of the quick disconnect plugs. I put the wire back in and screwed them down, but it seems the connection is less than completely secure. Will see if it holds...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •