Results 1 to 7 of 7

Thread: 05 22v problem

  1. 05 22v problem

    Just took boat out of storage.Batteries charged,lights,blower,bulge,taps...work.When key is in ignition none of the gauges,stereo,perfect pass work.Nor ignition for engine.Dealer winterized it and it’s my first season with boat.Any help would be appreciated.

  2. #2
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Oregon
    Posts
    366
    Boat
    2018 R23
    Do you know if you have a dual buttery setup? We need more info on your battery setup.


    Sent from my iPad using Tapatalk

  3. #3
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Lake Wylie area, NC
    Age
    50
    Posts
    27,849
    Boat
    Back in the good ol' days a 2006 22ve
    First thing I would check is the battery voltage, with a meter. Dont rely on a charger to telly you they are charged. next, close look for any rogue battery cables that may not have gotten reconnected. Common complaint this time of year.
    Mikes Liquid Audio: Knowledge Experience Customer Service you can trust-KICKER WetSounds ACME props FlyHigh Custom Ballast Clarion LiquidLumens LEDs Roswell Wave Deflector And More

  4. #4
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Boise, ID
    Posts
    1,830
    ^^+1 on all the above. Dont think it's your problem but the other big one I get this time of year ends up being the kill lanyard. Nothing like taking an angry phone call for a kill lanyard that's still in the bag hanging on the throttle handle.

  5. Thanks guys I found the problem!!!!!The plug going into the 50amp(I think) main breaker on top of the engine was loose......

  6. Fired right up after plugging it in correctly and tightening the clamp.

  7. #7
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Oregon
    Posts
    366
    Boat
    2018 R23
    way to go! Glad it was an easy fix.


    Sent from my iPad using Tapatalk

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •