Results 1 to 4 of 4

Thread: Ballast pumps stopped

  1. #1
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    100
    Boat
    06 22Ve

    Ballast pumps stopped

    On the water today and all ballast pumps stopped work. No power, guessing circuit breaker or fuse, right? Pull the boat out of the water and go home, so about two hours later pumps work... for two minutes then all stop. Intermittent doesn’t say breaker or fuse... any other ideas. Do they overheat the circuit or something? The setup is from Mike’s. Of course least convenient time, supposed to be selling boat tomorrow. Thanks for any imput.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Lake Wylie area, NC
    Age
    49
    Posts
    27,497
    Boat
    Back in the good ol' days a 2006 22ve
    Is it aerators or impellers? With all pumps stopping, you need to trace back to what they have in common on the B+ and B- supply side. If you have a simple volt/ohm meter, this will make quick work of tracing down the issue.
    Mikes Liquid Audio: Knowledge Experience Customer Service you can trust-KICKER WetSounds ACME props FlyHigh Custom Ballast Clarion LiquidLumens LEDs Roswell Wave Deflector And More

  3. #3
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    100
    Boat
    06 22Ve
    Found it, one the connectors was loose. Thanks.

  4. Where was the loose connection?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •