Results 1 to 6 of 6

Thread: Taps

  1. Taps

    Hi, I’m a new member here and 1st time posting. We own a 2000 21V riders edition and are having problems with the taps. We have tested the harness and everything works until you get to the taps relay. We then found a red power wire disconnected and can’t seem to find out where it goes.

    It seems to be coming from the relay itself. Any help would be great. Thank you for reading


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  2. #2
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Boise, ID
    Posts
    1,412
    It's hard to tell from what you've got going on, but usually a power wire that size is the load part of a relay, smaller wires are control circuit to energize coil in relay. What pin number is it on relay, or it's location at relay?? Pins 85 and 86 I believe are coil side and 87 and 30 are the switched side of relay.

  3. #3
    I still think its the power from the circuit breaker on the dash/fuse panel. It's the very early taps relay and I haven't seen one in over 10 years so I don't recall what the wire colors were.
    It's dangerous to go alone! Take this.

  4. Thank you for the responses. I’ll crawl back up under the dash and search for a lead off the breaker panel.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  5. It came loose from the breaker. Thank you for your inputs and help...


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  6. #6
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Boise, ID
    Posts
    1,412
    Thanks for posting follow up!! Glad you are fixed up. KoolAid for the win

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •